Chystáte se vstoupit na stránku s prodejem alkoholu.

Bylo Vám již 18 let?

Ano        Ne

Ochrana osobních údajů

Na této stránce se dozvíte vše o zpracování osobních údajů, které realizujeme, včetně podrobností o Vašich právech a o způsobu, jak je uplatnit. 

ZÁSADY OCHRANY A ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Internetový portál www.enakupujeme.cz a nákupní komunita v něm integrována (dále společně označovány jako "web") je provozován společností PROFITREND s.r.o., se sídlem U Nového dvora 216/3, Praha 4 142 00 zapsané v Obchodním rejstříku u Obvodního soudu v Praze, oddíl C pod spisovou značkou 164682 (dále jen "enakupujeme"). Důvěra je základem naší společnosti. Naše společnost věří, že důvěra našich zákazníků v oblasti ochrany firemních a osobních údajů (ochrana dat) je nedocenitelná. Postupujeme proto v souladu se všemi příslušnými právními předpisy na ochranu osobních údajů.

Nové zásady ochrany osobních údajů informují o zpracování osobních údajů v souvislosti s webovými stránkami enakupujeme.cz

1. SPRÁVCE ÚDAJŮ

Osoba odpovědná za zpracování Vašich osobních údajů je PROFITREND s.r.o., se sídlem U Nového dvora 216/3, Praha 4 142 00 (dále jen “enakupujeme”).

Veškeré dotazy týkající se ochrany osobních údajů směřujte na našeho pověřence pro ochranu osobních údajů. Své dotazy a připomínky můžete zasílat buď poštou na adresu:

PROFITREND s.r.o., 

U Nového dvora 216/3,

142 00 Praha 4 - Lhotka

nebo rovněž e-mailem na adresu dumisro@volny.cz 

Vezměte prosím na vědomí, že tyto kontaktní údaje můžeme v budoucnosti změnit. Aktuální kontaktní údaje můžete vždy nalézt v Zásadách zpracování osobních údajů. Aktuální Zásady zpracování osobních údajů jsou uvedeny na internetových stránkách společnosti na následujícím odkazu: http://www.enakupujeme.cz/content/6-ochrana-osobnich-udaju.

2. JAKÉ ÚDAJE JSOU OSOBNÍMI ÚDAJI?

Osobní údaje jsou informace, které se vztahuje k identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě jako je Vaše jméno, e-mailová adresa, telefonní číslo, poštovní adresa nebo IP adresa počítače.

3.KTERÉ OSOBNÍ ÚDAJE ZPRACOVÁVÁME?

3.1 ÚDAJE ZADANÉ VÁMI

Uzavřením smlouvy a vyplněním registračních údajů nám udělujete svůj souhlas ke zpracování poskytnutých osobních údajů, zejména údajů, které jsou definovány v zákoně o ochraně os. údajů § 2.

3.2 AUTOMATICKY ZAZNAMENANÁ DATA

Aby bylo možné poskytnout vám potřebné informace na našich webových stránkách, můžeme také zpracovávat tyto údaje:

internetovou adresu míst a odkazů, které jste navštívili na našich webových stránkách

adresa webové stránky, z níž jste nás navštívili

datum a čas vaší návštěvy

Vlastnosti vašeho zařízení, zejména operační systém, prohlížeč a velikosti okna prohlížeče

IP adresu vašeho zařízení

identifikační čísla uložená ve vašem zařízení. S tímto identifikačním číslem můžeme rozpoznat vaše zařízení na webových stránkách. Z technického hlediska jsou tyto identifikační čísla uložena v takzvaných cookies nebo ETAGs.

ID zařízení, které se skládá z jednotlivých charakteristik mobilního zařízení. Podle těchto identifikátorů můžeme také rozpoznat vaše zařízení na webových stránkách. Příklady takových identifikátorů jsou:

"Ad-ID" z Apple operačního systému iOS

"reklama ID" z operačního systému Android

4. KDY BUDEME ZPRACOVÁVAT VAŠE DATA?

4.1 UZAVÍRÁNÍ SMLUV

Vaše osobní údaje zprracujeme tehdy, kdy si vytvoříte svůj osobní uživatelský účet, když si objednáte zboží prostřednictvím našich webových stránek, nebo když se přihlásíte k odběru novinek. Není-li v následujících ustanoveních stanoveno jinak, právní základ pro toto zpracování dat je zákon 6 odst. 1 b) GDPR (výkon smlouvy).

4.2 PROVOZ INTERNETOVÝCH STRÁNEK

Účelem zpracování Vašich osobních údajů je nabídnout ty nejlepší možné produkty, nabídky a obsah na míru vašim potřebám na enakupujeme.cz a zpříjemnit Vám návštěvu našich stránek, jak je to jen možné. Není-li v následujících ustanoveních stanoveno jinak, právní základ pro toto zpracování dat je umění. 6 odst. 1 f) GDPR.

5. ÚČEL ZPRACOVÁNÍ DAT

5.1 ENAKUPUJEME ZÁKAZNICKÝ ÚČET

Chcete-li nakupovat v našem internetovém obchodě, musíte si vytvořit uživatelský účet (dále jen "uživatelský účet"), na němž můžete uložit některé své osobní údaje. Uživatelský účet umožňuje pohodlné nakupování v našem internetovém obchodě.

Pro založení a personalizace účtu jsou požadovány údaje jako titul, jméno a příjmení a případně může být uvedena také adresa a telefonní číslo. Kromě toho musí uživatel poskytnout svou e-mailovou adresu a heslo dle vlastního výběru. E-mailová adresua slouží jako přístupový údaj k uživatelskému účtu .

Díky ukládání osobních údajů ve svém uživatelském účtu mohou uživatelé pohodlně nakupovat v internetovém obchodě. Tyto informace mohou být aktualizovány v osobním rozhraní uživatelského účtu ( "Můj účet"), a to kdykoliv.

Takzvané trvalé soubory cookies (viz bod 6.) jsou uloženy v zařízení uživatele a s funkcí "Zůstat přihlášen" slouží k zajištění toho, aby se uživatel nemusel znovu přihlašovat při další návštěvě našich webových stránek. Tato funkce není po deaktivaci těchto souborů cookies v nastavení prohlížeče dostupná.

Samozřejmě, že uživatel může svůj uživatelský účet zrušit kdykoli a bez udání důvodů. Nejjednodušší způsob, jak to udělat, je zaslat emailem žádost o zrušení uživatelského účtu na dumisro@volny.cz

Právním pramenem pro toto zpracování dat je umění. 6 odst. 1 b) GDPR (plnění smlouvy).

5.2. ZPRACOVÁNÍ OBJEDNÁVEK V NAŠEM INTERNETOVÉM OBCHODĚ

Pokud si objednáte zboží v našem internetovém obchodě, zpracování Vašich osobních údajů slouží k uzavření a plnění smlouvy, jakož i dokončení objednávky, včetně platby a doručení.

Fakturační a doručovací adresa budou uloženy v uživatelském účtu, takže je není třeba zadávat znovu při příštím nákupu. Tyto údaje můžete kdykoliv změnit.

5.3 NEWSLETTER

Všem uživatelům našeho obchodního klubu (uživatelům www.enakupujeme.cz) nabízíme možnost odběru newsletteru. Pro úspěšnou registraci k odběru je třeba zaregistrovat se pomocí e-mailové adresy na webových stránkách enakupujeme.cz.

Uživatel může odvolat svůj souhlas s odběrem newsletteru kdykoli a bez udání důvodu. Nejjednodušší způsob, jak to udělat, je kliknout na odkaz, který lze nalézt v každém newsletteru. Právní základ pro tento proces je popsán výše, článek 6 odst. 1 a) GDPR (souhlas).

5.4 KONTAKT PROSTŘEDNICTVÍM KONTAKTNÍHO FORMULÁŘE

Pokud nám své dotazy zašlete prostřednictvím kontaktního formuláře, zpracujeme údaje, které jsou potřebné ke zpracování a zodpovězení dotazu. Pro případ budoucích dotazů budeme tyto získané údaje uchovávat. Právním základem pro toto je 6 Art. 1 b) GDPR (smlouva plnění - zpracování dat uživatele je nezbytné pro plnění smlouvy a zodpovězení dotazů či požadavků) nebo článku 6 odst. 1 f) GDPR (vyvažování zájmů - na základě našeho zájmu o zpracování žádostí od uživatelů našich webových stránek).

6. MĚŘICÍ NÁSTROJE PRO ANALÝZU WEBOVÝCH STRÁNEK

6.1 VŠEOBECNĚ

Rádi bychom navrhli naše webové stránky nejlepším možným způsobem. To je důvod, proč používáme tzv nástroje "Tracking" k vylepšení naší webové nabídky. "Tracking" nástroje nám umožňují měřit využití našich internetových nabídek. Zejména používáme nástroje pro sledování a shromažďování následujících informací:

Jaký odkaz uživatel použil k přesměrování na stránky www.enakupujeme.cz?

Které z našich stránek jsou navštěvovány, kdy, jak často a v jakém pořadí?

Jaké informace uživatelé na našich webových stránkách hledají?

Z jaké adresy se k nám uživatelé dostali?

Na základě těchto informací sestavujeme statistiky, které nám pomáhají zodpovědět následující otázky:

Které stránky jsou zvláště atraktivní pro uživatele našich webových stránek?

Které články zajímají naše uživatele nejvíce?

Jaké služby bychom měli našim uživatelům nabízet?

Zejména používáme automaticky shromážděné údaje uvedené v bodě 3.2 výše. Data se ukládají pouze pod pseudonymem.

Právním pramenem pro toto je váš souhlas ve smyslu čl. 6 odst. 1 a) GDPR a umění. 6 odst. 1 f) GDPR (vyvažování zájmů, na základě našeho zájmu o přizpůsobení webové stránky, stejně jako v zájmu potřeb uživatelů).

6.2 GOOGLE ANALYTICS

Naše webová stránka používá Google Analytics, webovou analytickou službu Google Inc. "(" Google "). Google Analytics používá‚cookies', což jsou soubory umístěné ve vašem počítači. pomáhají analyzovat, jak uživatelé používají web. Informace vygenerované souborem cookie o užívání této webové stránky jsou obvykle převedeny na server Google v USA a tam uloženy. Nicméně, pokud je aktivována IP anonymizace na této webové stránce, Google zkrátí Vaši IP adresu v rámci členských států Evropské unie nebo v ostatních zemích, které jsou smluvní stranou dohody o Evropském hospodářském prostoru. Pouze ve výjimečných případech bude plná IP adresa přenesena na server Google v USA a tam zkrácena. Jménem provozovatele tohoto portálu bude Google používat tyto informace k vyhodnocení Vašeho užívání webové stránky, k sestavení zprávy o aktivitách na webu a poskytování provozovateli webové stránky jiné služby vztahující se k webu a používání internetu.

IP adresa přenáší váš prohlížeč v rámci Google Analytics a není sloučena s jinými daty Google.

Můžete odmítnout používání souborů cookies volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči, avšak uvědomte si, že pokud tak učiníte, nemusíte být schopni plně využívat veškeré funkce této webové stránky. Také můžete Googlu zabránit v shromažďování údajů generovaných pomocí cookies, které se týkají vašeho používání této webové stránky (včetně vaší IP adresy) a zpracování těchto údajů společností Google. Stažení a instalace plug-in prohlížeče je k dispozici na následujícím odkazu (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout&hl=en).

Tato webová stránka používá Google Analytics s příponou "_anonymizeIp ()". Výsledkem je, že IP adresy jsou dále zpracovány ve zkrácené formě, takže osobní vztah může být vyloučen. Co se týče shromažďování údajů o Vaši osobě, ty budou ihned odstraněny.

Používáme Google Analytics k analýze a soustavnému zlepšování využívání našich webových stránek. Můžeme zlepšit naši nabídku a učinit ji pro Vás uživatelsky zajímavější. Ve výjimečných případech, kdy jsou osobní údaje předávány do USA, Google předkládá EU-USA rámec ochrany osobních údajů, https://www.privacy-shield.gov/EU-US-Framework. Vaše údaje budou zpracovány v rámci služby Google Analytics za účelem ochrany oprávněných zájmů Intervox.

Informace o třetí straně: Google Dublin, Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland, Fax: +353 (1) 436 1001. Podmínky použití: http://www.google.com/analytics/terms/cz.html, a Privacy Policy: http://www.google.cz/intl/cz/policies/privacy.

NÁMITKY PROTI SBĚRU DAT:

Můžete zabránit shromažďování a předávání údajů týkajících se vašeho používání této webové stránky (včetně vaší IP adresy) pro Google a zpracování těchto údajů společností Google stažením a instalací prohlížeč plug-in dostupný pod následujícím odkazem: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

6.3 GOOGLE ADWORDS / REMARKETING

Také používáme funkci remarketing v Google AdWords od Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (dále jen "Google").

Funkce remarketing umožňuje zobrazovat reklamy podle zájmů uživatelů tohoto webu na jiných stránkách v reklamní síti Google (tedy o samotné společnosti Google, takzvané "Reklamy Google", nebo na jiných místech). Za tímto účelem je interakce uživatelů na našich webových stránkách analyzována, zejména z hlediska toho, o jaké nabídky se uživatel zajímá. Na základě jsme pak schopni zobrazit cílené reklamy uživatelům i po návštěvě našich webových stránek na jiných stránkách. Toto je možné díky souborům cookies uložených ve webových prohlížečích uživatelů, kteří navštíví některé služby Google nebo webové stránky v reklamní síti Google. Návštěvy těchto uživatelů jsou zaznamenány pomocí těchto cookies souborů. Slouží k jednoznačné identifikaci webového prohlížeče na konkrétním počítači, a nikoli k identifikaci osoby; Osobní údaje se neuloží. Uživatel může zabránit nastavení cookies nastavením svého prohlížeče. Uživatel může také deaktivovat používání cookies ze strany společnosti Google pomocí následujícího odkazu a instalaci plug-in: www.google.com/settings/ads/plugin. Více informací o Google AdWords a Google zásady ochrany osobních údajů, naleznete na adrese: www.google.com/privacy/ads.

6.4 GOOGLE ADWORDS / KONVERZE

Dále požíváme sledování konverzí od Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (dále jen "Google") Google AdWords. Když kliknete na reklamu Google, sledovací cookie konverzí se uloží do počítače. Tyto cookies vyprší po 30 dnech, neobsahují žádné osobní údaje, a proto se nepoužívají pro identifikaci osob. Pokud navštívíte určité stránky na našich webových stránkách a cookie ještě neuplynula, Google a enakupujeme dokáže rozpoznat, že jste klikli na reklamu a byli přesměrováni na tuto stránku.

Každý zákazník služby Google AdWords obdrží jiné cookie soubory. Výsledkem je, že cookies nemohou být sledovány prostřednictvím webových stránek zákazníků AdWords. Informace shromážděné pomocí konverzních cookie souborů slouží ke generování statistiky konverzí pro zákazníky AdWords, kteří se rozhodli pro sledování konverzí. AdWords může zjistit celkový počet uživatelů, kteří klikli na jejich reklamu a byli přesměrováni na stránku pro měření konverzí. Nicméně nedostane žádné informace, které osobně identifikují uživatele. Uživatel může zabránit nastavení cookies nastavením svého prohlížeče. Uživatel může také deaktivovat používání cookies ze strany společnosti Google pomocí následujícího odkazu a instalace plug-in www.google.com/settings/ads/plugin. Pro více informací o Google AdWords a Google zásady ochrany osobních údajů, naleznete na adrese: www.google.com/privacy/ads.

6.5. DOUBLECLICK GOOGLE

Používáme také Doubleclick Google. Doubleclick Google je služba společnosti Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (dále jen "Google"). Doubleclick Google je navržena tak, aby prezentovala reklamy, která vás zajímají. Tyto reklamy se zobrazují na našich stránkách a na stránkách třetích stran, které rovněž spolupracují s Google.

Našich webových stránkách jsou uloženy takzvané "cookie" s identifikačním číslem (ID) v prohlížeči Google. Google používá tuto cookie ID k rozpoznání Vašeho prohlížeče, když navštívíte naše webové stránky (nebo jiné webové stránky, jejichž poskytovatelé také používají Doubleclick Google). Tímto způsobem Google shromažďuje následující informace:

Které webové stránky jste navštívili?

Které Google reklamy byly zobrazeny?

Na které z reklam jste klikli?

Na základě těchto informací Google vybírá reklamy, které Vám poté nabízí. Můžete spravovat zobrazování reklam Google zde. Více informací o službě Google reklamy naleznete zde. Pro více informací o způsobech ochrany osobních údajů společnosti Google, klikněte zde www.google.com/privacy/ads.

Google provozuje své servery v USA, tedy mimo EU. Služba DoubleClick Google přenáší data k těmto serverům. V současné době neexistují stanovení Evropské komise o tom, že USA obecně poskytuje odpovídající úroveň ochrany. Nicméně, Google přijala EU-USA Právní rámec ochrany osobních údajů, který poskytuje vhodné a přiměřené záruky. Bližší informace lze nalézt zde www.google.com/privacy/ads.

Právním pramenem pro integraci DoubleClick společností Google popsané v tomto oddíle je zákon. 6 odst. 1 f) GDPR (vyvažování zájmů, na základě našeho zájmu o marketing internetové stránky pro reklamní účely). Google shromažďuje a zpracovává data vznikající v této souvislosti na svou vlastní odpovědnost.

7. VYUŽITÍ EXTERNÍCH POSKYTOVATELŮ SLUŽEB

Pro provoz našich webových stránek zadáváme externím poskytovatelům zpracování dat (např odeslání objednávky, newsletter software). Tam, kde je to nutné, tito poskytovatelé služeb také zpracovávají osobní údaje. Poskytovatelé služeb jsou pečlivě vybíráni a monitorovány. Zpracovávají data výhradně v souladu s našimi pokyny a jsou také vázáni prohlášením o ochraně dat.

8. DOBA ULOŽENÍ

Osobní údaje budou uloženy pouze po dobu nezbytně nutnou k dosažení žádaných účelů nebo jak je stanoveno zákonem. Zadané údaje, které jste poskytli ve smyslu bodu 3.1 budou odstraněny po 6 letech a nejpozději po uplynutí jakéhokoli retenčního období v rámci obchodního a daňového práva. Automaticky zadaná data, jak je definováno v bodě 3.2,budou vymazány nebo anonymizovány po 14 měsících.

9. VAŠE PRÁVA JAKO SUBJEKTU ÚDAJŮ

V souladu s platnými právními předpisy máte právo požadovat informace o způsobech zpracování svých osobních údajů a právo na opravu údajů, které o vás jako správce osobních údajů zpracováváme. V určitých případech máte právo požadovat vymazání svých osobních údajů, dále pak máte právo na přístup ke svým osobním údajům nebo na jejich přenos (např. přenos k jinému poskytovateli služeb). V některých případech máte právo vznést námitky a také právo požadovat omezení zpracování vašich osobních údajů. V případě, že jste nám dříve poskytli souhlas se zpracováním osobních údajů, můžete jej kdykoliv odvolat. Jednotlivá práva a způsob jejich uplatnění jsou podrobněji popsána níže.

9.1 Způsob uplatňování vašich práv

Pokud si přejete uplatnit svá práva a/nebo získat příslušné informace, můžete tak učinit prostřednictvím kontaktních údajů uvedených v tomto dokumentu v čl 1.

Pokud budete uplatňovat svá práva, můžeme vás požádat o poskytnutí některých dodatečných osobních údajů, které jste nám již dříve sdělili. Poskytnutí takových údajů je nezbytné pro ověření, zda byl příslušný požadavek skutečně zaslán vámi. Odpovíme vám do jednoho měsíce po obdržení vaší žádosti, přičemž si však vyhrazujeme právo tuto lhůtu ve složitých případech prodloužit o další dva měsíce. 

9.2 Oprava vašich osobních údajů

Podle platné právní úpravy máte právo na opravu svých osobních údajů, které s námi sdílíte. Své osobní údaje můžete sami opravit v sekci Můj účet na internetových stránkách www.enakupujeme.cz. V případě osobních údajů, u nichž oprava tímto způsobem není možná nebo v případě, že nemáte založený zákaznický účet, nás za účelem opravy kontaktujte prostřednictvím kontaktních údajů uvedených v tomto dokumentu Zásad zpracování osobních údajů v čl 1.

9.3 Vymazání vašich osobních údajů

Můžete nás kdykoliv požádat o vymazání vašich osobních údajů, a to prostřednictvím kontaktních údajů uvedených v čl. 1 těchto Zásad zpracování osobních údajů.

Pokud nás kontaktujete s takovou žádostí, smažeme bez zbytečného odkladu všechny vaše osobní údaje, které máme, pokud vaše osobní údaje již nepotřebujeme pro plnění smluvních nebo zákonných povinností či pro ochranu našich oprávněných zájmů, jak jsou popsány výše. Dále také smažeme (a zajistíme smazání ze strany zpracovatelů, které pověřujeme) vaše osobní údaje v případě, že odvoláte svůj souhlas se zpracováním údajů, který jste nám dříve poskytli.

9.4 Odvolání souhlasu

Souhlas se zpracováním osobních údajů, který jste nám poskytli, můžete kdykoliv odvolat bez uvedení důvodu. Můžete tak učinit prostřednictvím kontaktních údajů uvedených v čl. 1 těchto Zásad zpracování osobních údajů. V takovém případě vaše osobní údaje bez zbytečného odkladu smažeme. Vezměte prosím na vědomí, že odvolání vašeho souhlasu nemá vliv na zákonnost jakéhokoliv zpracování prováděného před jeho odvoláním.

9.5 Zpřístupnění a přenositelnost vašich osobních údajů

Máte právo požadovat informaci o tom, zda o vás zpracováváme osobní údaje a v jakém rozsahu. Rovněž máte právo požadovat, abychom vám zpřístupnili osobní údaje, které jste nám poskytli a další osobní údaje týkající se vaší osoby. V případě, že si chcete potvrdit rozsah údajů, které o vás zpracováváme, kontaktujte nás prosím prostřednictvím kontaktních údajů uvedených v čl. 1 těchto Zásad zpracování osobních údajů. Pokud budete požadovat přenos vašich osobních údajů, které zpracováváme na základě plnění smlouvy a/nebo vašeho souhlasu, můžete nás požádat o jejich přenos přímo třetí straně (jinému správci údajů), kterého uvedete ve své žádosti, za předpokladu, že takový požadavek nebude mít negativní vliv na práva a svobody jiných osob a bude technicky proveditelný. 

9.6 Právo vznést námitky

V případě, že vaše osobní údaje zpracováváme na základě našeho oprávněného zájmu (např. pokud zpracováváme vaše údaje jakožto kontaktní osoby našeho zákazníka), máte právo z důvodu týkajícího se vaší konkrétní situace kdykoliv vznést námitku proti takovému zpracování. Pokud v takovém případě neprokážeme naše závažné oprávněné důvody pro zpracování, které by převážily nad vašimi zájmy nebo právy a svobodami nebo pokud neprokážeme, že tyto údaje jsou nutné pro určení, výkon a obhajobu našich právních nároků, tak tyto údaje nebudeme dále zpracovávat a bez zbytečného odkladu je vymažeme. Pokud vaše osobní údaje zpracováváme pro účely přímého marketingu na základě oprávněného zájmu a vznesete námitky proti takovému zpracování, tak bez dalšího přestaneme vaše údaje pro tento účel zpracovávat. 

Námitky proti zpracování můžete vznést prostřednictvím kontaktních údajů uvedených v čl.1 těchto Zásad zpracování osobních údajů.

9.7 Omezení zpracování

Pokud nás požádáte o omezení zpracování svých osobních údajů, např. v případě, kdy zpochybňujete přesnost, zákonnost nebo naši potřebu zpracovávat vaše osobní údaje, omezíme zpracovávání vašich osobních údajů na nezbytné minimum (uložení), a případně je budeme zpracovávat pouze pro určení, výkon nebo obhajobu právních nároků, nebo z důvodu ochrany práv jiné fyzické nebo právnické osoby, nebo jiných omezených důvodů předepsaných platnými právními předpisy. Pokud dojde ke zrušení omezení a my budeme ve zpracovávání vašich osobních údajů pokračovat, budeme vás o tom bez zbytečného odkladu informovat. 

Žádost o omezení zpracování můžete uplatnit prostřednictvím kontaktních údajů uvedených v čl. 1 těchto Zásad zpracování osobních údajů. 

9.8 Stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů

Máte právo podat stížnost týkající se námi prováděného zpracovávání vašich osobních údajů u Úřadu pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7. Internetové stránky úřadu: www.uoou.cz.

10. OTÁZKY

Máte-li obecné dotazy nebo připomínky týkající se ochrany osobních údajů, obraťte se na našeho inspektora ochrany údajů poštou na výše uvedenou adresu nebo e-mailem na dumisro@volny.cz

Stav: květen 2018